2020 Kartvizit Baskısı

2020 Kartvizit Baskısı

Kartvizitler herkes tarafından ihtiyaç duyulabilen ve bastırılan kartlardır. Yeni tanışılan kişiye, kendinin tanıtmak veya iletişimi devam ettirmek amacıyla takdim edilir. Üzerinde kişiye ve çalıştığı firmaya ilişkin bilgiler ve iletişim numaraları yer alır. 2020 kartvizit baskısı yaptırmak isteyenler, matbaalardan fiyat alır ve kendilerine en uygun olan matbaayla anlaşırlar. 2020 kartvizit modelleri dendiğinde aklımıza basılacak firmanın amblemi gelir. Ancak kabartma şeklinde olması, hangi renklerin ve yazı tipinin kullanılacağı, ön ve arka dizaynının nasıl olacağı gibi pek çok özellik kartvizit modeli oluşturmaktadır. Basılacak kartvizit kağıdının kalitesi ve kullanılacak yöntemler 2020 kartvizit fiyatlarını etkileyen hususladır. Cansoy Matbaa Ankara’da çok uygun fiyatlarda kaliteli kartvizit basımı yapmakta, talep olduğu takdirde tüm Türkiye’ye basıp göndermektedir. 

Kartvizitlerin amacı karşı tarafa kendini tanıtmak olarak görülse de kartvizitin kalitesi karşı tarafa şirket hakkına fikir verir. Bu nedenle hem kişilerim hem de şirketlerin imajı açısından kaliteli bir kartvizit bastırılması gerekmektedir. Bu alanda oldukça yetkin bir matbaa olan ve 25 yıllık deneyimi bulunan Cansoy Matbaa, 2020 kartvizit baskısı yaptırmak isteyenlere sınırsız örnekler sunmaktadır. 2020 kartvizit modelleri hakkında da müşterilerini bilgilendiren matbaa, 2020 kartvizit fiyatlarını düşündüğümüzde benzer matbaalardan çok daha uygun fiyatlarda basım yapmaktadır. Uzun yıllardan beri sektörde olan ve bu alanda yaşanan tüm teknolojik gelişmeleri takip eden Cansoy Matbaa, dünyada var olan tüm yöntemleri kullanabilme özelliğine sahip, modern baskı makinelerini kullanan bir işletmedir. 

Kartvizitlerin ön yüzünde standart olarak kişiye ve çalıştığı şirkete ilişkin bilgiler, kişinin pozisyonu, iletişim adresleri, şirketin logosu yer alır. Arka kısmı ise değişiklik gösterebilmektedir. Yabancılarla iş yapanlar arka yüzüne öndeki bilgilerin İngilizcesinin bulunmasını isteyebilirler. Bu şekilde iki kartvizit yerine tek kartviziti tüm muhataplarına verirler. Ayrıca arka yüzde harita veya doğrudan sizi şirkete yönlendirecek QR kodlarının konması da sık rastlanan bir uygulamadır. Cansoy Matbaa, bu alandaki uygulamaları, 2020 kartvizit modelleri ve 2020 kartvizit fiyatları hakkında müşterilerine bilgi verir ve müşterilerinin arzu ettiği şekilde basımları yapar. Böylece 2020 kartvizit baskısı yapacaklara genel trendler ve tercih edilen örnekler hakkında bilgi verilmiş olur. Matbaalar kartvizit tasarımı yapmak için Adobe Illustrator CS uygulamalarını tercih ederler.