renk kartelası, renk baskısı

İVEDİK MATBAA

Matbaanın icadı ile hayatımıza giren baskı süreçleri ve baskılı ürünler hiç önemini kaybetmeden ve artan bir taleple günümüze kadar gelmiştir. Matbaa gelişimi süreci içerisinde farklı baskı teknikleri gelişmiş ve bu da çok daha fazla farklı ürünün matbaalarda basılmasını sağlamıştır. Ters harflerin dizgiye yerleştirilerek aktarılması tekniği ile kitaplar basılırken şimdi farklı renklerde yüksek çözünürlükte materyaller kağıttan canvas kumaşa, metal yüzeylerden deri ciltlere kadar birçok farklı alana uygulanabilmektedir. Matbaa baskı fiyatları Cansoy Matbaa tarafından piyasada verilen en uygun fiyat teklifleridir. Dijital baskı, ofset baskı, tipo baskı gibi farklı tekniklerle baskı imkanı firmamızda bulunmaktadır. İhtiyacınıza en uygun baskı tekniği ile ürünleriniz hazırlanarak size teslim edilmektedir.

Matbaa gelişim süreci de dijitalleşmeden payını almıştır. Cansoy Matbaa olarak biz de online matbaa uygulamamız ile dijitalleşmenin getirdiği avantajlarla güçlendirilmiş baskı tekniklerini sizlere sanal ortamdan ulaşma imkanı sağladık. Nerede olursanız olun en kaliteli baskıları bir tık ile sipariş verebilirsiniz. Online matbaa hizmetimiz ile katalog, broşür, afiş, kişisel ajanda, kurumsal ajanda, kartvizit baskısı yaptırabileceğiniz gibi promosyon ürünleri ve kişisel hediyeler hazırlatabilirsiniz. Online matbaa dan yararlanarak sipariş verebileceğiniz ürünler web sitemizde yer almaktadır. Ayrıca firmamızla iletişime geçerek özel baskı ihtiyaçlarınızı en uygun İvedik matbaa Ankara firmamızın kampanyalı fiyatları ile yaptırabilirsiniz.

Katalog baskı boyutları standart boyutlar dışında sizin belirlediğiniz özellikleri taşıyacak şekilde de ayarlanabilmektedir. Dijital ortamda hazırlanmış olan materyallerinizin de baskı işlemlerini kolayca yaptırabilirsiniz. Reklam afişleri ve büyük boy pankart hazırlama işlemleriniz için firmamızla görüşmeniz ve size özel fiyat teklifini almanızı tavsiye ederiz. Kurumsal ihtiyaçlarınızı karşılamak ve kurumsal matbu formları, fatura basımını, kartvizit tasarımları, masa takvimleri, not defterleri, antetli kağıtlar ve kurumsal ajandalar sayesinde işletmenizde düzenli bir çalışma imkanı sağlayabilir ve kurumsal kimliğinizi doğru yansıtarak imajınızı yükseltebilirsiniz. Kurumsal kimlik tasarımlarınızı firmamıza yaptırarak en uygun fiyatlı baskı imkanlarından yararlanabilirsiniz. Promosyon ürünleri baskı hizmetlerimiz sayesinde reklam amaçlı anahtarlık, çakmak, USB bellek ve takvimler gibi çeşitli ürünleri sipariş verebilirsiniz. Yüksek siparişlerinizde birim maliyetleri düşürerek daha avantajlı baskılar yaptırabilirsiniz.