Ankara Ofset

Ankara Ofset

Ankara ofset imkanları ile bir çeşit matbaa basım tekniği olarak mürekkebin karışmadan basılması prensibine dayanmaktadır. Günümüzde kitap, kartvizit, gazete, dergi ve ajanda tarzı kullanılan bazı materyaller, çeşitli sistem makinelerle beraber üretilir. Tüm bu baskılar arasındaki en fazla tercih edilen tür de ofset olmaktadır. En yeni baskı teknikleri arasında yer alan ofset, yağ mürekkebinin ve su ile karışmadan klişe, aktarılmak istenen nesneye şekil verilmesiyle uygulanması sistemi olmaktadır. Ofset Ankara hizmetleri de genel olarak Ankara ve daha birçok şehrin matbaa ihtiyaçlarını da karşılar.

Ofset Hizmetleri Nelerdir?

Daha düşük maliyetlerle yüksek bir verim sağlayacak ofset sistemleri, günümüzde tüm dünyada en sık tercih edilen baskı sistemleri arasında bulunuyor. Bu baskı sistemlerinde suyun yağ bazlı mürekkeple karışmaması prensibi temel alınır. Aynı zamanda içeriğinde bulunan farklı haznelerle tek seferde farklı renklerden oluşan işi rahatlıkla çıkartabilir. Ofset nedir genel olarak bakıldığında bu baskı, günümüzde gazetelerin, kitapların, dergilerin, faturaların, broşürlerin, karton ve kartvizitlerin ambalaj basımında da kullanılabilmektedir. Ofset ismi, dilimizde İngilizce de OFF SET kelimesinden geçmiştir ve mürekkebin kauçuk vasıtası ile kâğıda geçilmesi anlamına geliyor. Ankara ofset İskitler ve daha birçok yerde sunulan desteklerle önemli bir avantaj elde edilmektedir.

Ankara Ofset Baskı

Günümüzde yaygın olarak kullanılan baskı tekniği olan ofset baskı, bilgisayarda hazırlanan görüntüyü önce metal (alüminyum) kalıp içine aktarır ve bu kalıp daha sonrasında baskı makinesine takılmaktadır. Yağ ve suyun birbirine karışmaması prensibi esas alınan bu baskı türünde, metal kalıptaki görüntü kauçuk adı verilen merdane desteğiyle kâğıt üzerine basılmaktadır. Ofset baskı kalitesinin de günümüzdeki seviyeye ulaşmasındaki önemli bir etken, montaj ve film gibi hem zaman alacak hem de maliyeti arttıracak bir ara işlem olarak tamamıyla ortadan kaldıran, bilgisayardaki görüntüyü de doğrudan kalıba aktaran bir teknoloji olarak ortaya çıkıyor.

Ankara ofset baskı matbaa destekleriyle birlikte tüm kartvizit, broşür, el ilanı, adisyon, afiş, magnet, etiket, dergi, antetli kağıt, sözleşme, dijital baskı, bloknot, tahsilat makbuzu, cepli dosya, fatura kartı, kitap ayracı ve daha birçok ofset hizmetlerinden yararlanabilirsiniz.