Matbaa baskı fiyatları

Matbaa baskı fiyatları

Gelişen teknolojiler sayesinde her alanda olduğu gibi matbaa alanında bana çeşitli yenilikler ve güncellemeler olmuştur. Bu sayede baskı sistemi artık neredeyse istenilen her türlü metaryele uygulanabilir hale gelmiştir. Bu sayede müşteriler hayal ettikleri her türlü ürüne ulaşabilir hale gelmiş durumdadır. Sadece çekilen fotoğrafların bastırılması değil, digital  ortamlarda tasarlayabileceğimiz her türlü tasarımı da istediğiniz her türlü materyale uygulayarak çeşitli özelliklerde urünler ortaya çıkarmanız mümkündür. İsme özel bardaklar, şirket logolu plastik kalemler, şirket logolu takvimler, isme özel ajandalar... bunların hepsi bahsettiğimiz yönteme örnek olarak gösterilebilir. Bunları çoğaltmak ve istediğiniz gibi tasarımlamak tamamen sizlere ve hayal gücünüze kalmış bir durumdur.

Matbaa baskı fiyatları ise vereceğiniz siparişin özelliklerine göre değişmektedir. Bu da tabii ki müşteriler için önemli bir faktördür. Çeşitli  firmalar aracılığıyla farklı fiyatlar almanız mümkündür. Ankara Matbaacılık olarak önceliğimiz müşteri memnuniyetine vermiş bir firma durumundayız. Bu sayede kaliteli ürünler üreterek bunları müşterilerimize en uygun fiyatlarla vermeye çalışmaktayız. Ancak vereceğiniz siparişlerin hangi materyaller uygulanacağını, büyüklükleri, sayısı gibi çeşitli faktörlere göre fiyatlar belirlenmektedir. online olarak bastırmak istediğiniz baskılar, öncelikle uzman ekiplerimiz inceleyerek uygunluk kontrolü yapılır, aksaklık varsa sizlere bildirilerek düzeltmeler gerçekleştirilir ve en uygun ürünün ortaya çıkması sağlanır. Örneğin kartvizitler, el broşürleri, kaşeler bunların sayıları ve boyutları fiyatları etkileyen önemli faktörlerdendir.

Matbaa baskı fiyatlarının yanı sıra dikkat edilmesi gereken en önemli şeylerden bir tanesi de seçmiş olduğunuz firmanın güvenirliğidir. Ankara Matbaacılık olarak yılların vermiş olduğu tecrübe ile birçok müşteriye ulaşmış durumdayız ve bu müşterilerin yapmış olduğu olumlu geri bildirimler sizlere şirketimiz hakkında en önemli geri bildirimi sağlamış olacaktır. Yapmış olduğumuz işlerdeki en çok dikkat ettiğimiz şey müşteri memnuniyetidir. Teslim ettiğimiz  siparişlerin tasarım halinden farklı olduğu düşünüldüğü takdirde, kolayca iade alarak düzeltmeler yapmaktayız. Bu sayede her ne kadar her türlü iş ticari amaçla yapılmış olsa da asıl amacımız an müşteri memnuniyeti olduğu, yaptığımız işlerden müşterilerimizin yorumlarından anlaşılabilmektedir. Her türlü baskı konusunda uzman ekibimizden yardım almanız mümkündür. Örnek vermek gerekirse olursa 14 Şubat hediyelik ve kol saatleri, isme özel fosforlu kalemler, tabela tasarım gibi birçok konuda sizlere hizmet sunmaktayız.