2022 Ajanda Bastırmak

2022 Ajanda Bastırmak

Kurumsal şirketlerin tamamı düzenli olarak ajanda basar ve her yılın Kasım – Aralık aylarında bir sonraki yılın ajandasını dağıtmaya başlarlar. Ajandalar, promosyon amacıyla basılan çok sayıdaki  reklam ürünlerinin en çok tercih edilenlerinden biridir.  Promosyon defterden farkı nedir diye sorulsa, ajandalarda defterlerden farklı olarak  tarih ve saatlerin yer alıyor olması ve dış görünüşlerinin daha gösterişli olması şeklinde bir cevap verilebilir. Ajandalar genelde şirketlerin talepleri doğrultusunda matbaalarda basılır. Ankara’nın Altındağ ilçesinde faaliyet gösteren Cansoy Matbaa, 2020 ajanda bastırmak isteyenlerin ilk tercihi olmuş ve çok sayıda şirket için 2020 tarihli ajanda basımı gerçekleştirmiştir. 2020 firma ajandası yaptırmak isteyen şirketlere sunduğu imkanlar, onu tercih sebebi haline getirmiştir. 

2022 tarihli ajanda bastırmak isteyenler taleplerini, 2020 Eylül ayı gibi matbaalara bildirmeleri gerekmektedir.  Kurumsal  ve köklü firmaların  veya kuruluşların ajanda çalışmaları çok daha erken başlar. Onlar  resimli ve temalı ajanda bastırdıkları için hangi resimlerin hangi ayın karşısında kullanılacağı, ne tür yazıların hangi resimle birlikte yazılacağı gibi hususlara büyük önem atfederler. Bu ajandaları sadece özel firmalar değil resmi bazı devlet organları da bastırmaktadır. 2020 ajanda bastırmak isteyen kurumlar veya 2022 firma ajandası yaptırmak isteyen  özel şirketler görsel kullanmadan da düz ajanda yaptırabilirler. Özel şirketlerin çoğu resim kullanmadan  sadece tarihlerin yer aldığı, daha kolay not tutulabilen ajandalar bastırırlar. 2022 tarihli ajanda basımı Cansoy Matbaa tarafında  2022 yılında basılan  promosyon ürünlerden yalnızca biridir. 

Cansoy Matbaa, çok sayıda promosyon ürün basmaktadır. Kullandığı dijital baskı yöntemiyle tüm materyaller üzerine kaliteli baskı yapmaktadır. Bu konudaki deneyim ve tecrübesi, iş ahlakı, müşteri memnuniyeti odaklı yaklaşımı 2022 ajanda bastırmak  isteyen şirketler tarafından yoğun bir şekilde talep edilmesini sağlamıştır. Ajandaların çok yaygın bir promosyon malzemesi olarak kullanılmalarının sebebi,  ofisi bulunan tüm işletmeler tarafından kullanılıyor olmalarından kaynaklanmaktadır. 2022 firma ajandası yaptırmak için hareket geçen  şirketler, ajandaların kapağında veya içinde logoları veya amblemleri olduğu için 2022 yılı boyunca kullanılacak bir reklam malzemesi yaptırmış oldular.  İş takibi yapan, randevulu çalışan pek çok kurum için ajandalar vazgeçilmezdir. 2022 tarihli ajanda basımı Ocak ayından itibaren tamamlanmış olur ve yaz aylarından itibaren 2022 yılı ajandaları için çalışmalar başlar.