Web baskı yapan firmalar

WEB BASKI YAPAN MATBAALAR

Web baskı yapan firmalar arasında yer alan Cansoy Matbaa web ofset baskı makineleri ile yüksek tirajlı baskıları kolayca yapmaktadır. Web baskı ya da rotatif baskı tekniği olarak anılan bu baskı türünde baskı türünden çok kullanılan kağıt sistemi sınıflandırılmaktadır. Tabaka ofset baskı işlemlerinde bloklar halindeki kağıtlar kullanılırken rotatif baskı makinesi için kağıt toplarından seri baskı yapılmaktadır. Her iki yöntemde farklı avantajlara sahip olsa da baskı kalitesini asıl belirleyen ofset baskı kalitesidir. Farklı ofset baskı kalıp çeşitleri kullanılarak baskının kalitesi arttırılması sağlanmaktadır. Fabrikasyon ya da dijital olarak oluşturulan baskı kalıpları sayesinde baskılarda elle yapılan kalıplara göre daha yüksek bir kalite elde edilmektedir.

Web baskı yapan matbaalar arasında yer alan Cansoy Matbaa olarak günlük gazetelerin, dergilerin, broşür ve afişlerin baskılarını en hızlı şekilde en kaliteli haliyle yapmaktayız. Hem dar zamanda hem de yüksek kalite ihtiyacında ofset baskı çeşitleri ile yapılan baskılardan yararlanmanız gerekebilir. Bu durumlarda firmamız ile iletişime geçerek kaliteli baskı yaptırabilirsiniz. Ofset baskı hazırlık aşamaları tasarımın baskıya uygun hale getirilmesi ile başlamaktadır. Özellikle dijital platformlarda kullanılan tasarımlarda renk düzenlemeleri RGB renk yönetim sistemine göre yapılmaktadır. Oysa baskı makinelerinde kaliteli baskı sonucu almak için renk sisteminin CMYK renk sistemine göre olması gerekir. Tasarımda dönüşüm yapılarak CMYK renk sistemine geçilebilmektedir. Ancak en kaliteli baskılar için tasarımın CMYK olarak yapılması tavsiye edilir.

Ofset baskı nedir nerelerde kullanılır diyenler için ofset baskının hızlı ve seri üretim baskı tekniği olduğunu hatırlatarak özellikle çok sayılarda baskı yapılacak ürünlerde ofset baskının tercih edildiğini belirtelim. Kalıp hazırlama maliyetlerinin en aza inmesi için baskı adedinin artması gerekir. Yüksek sayılarda yapılan baskılarda kalıp maliyetleri birim başına neredeyse sıfıra yaklaşmaktadır. Ofset baskı kağıtları seçimi de ofset baskı maliyeti için oldukça etkili parametrelerdir. En kaliteli baskı işlemleri için tek yapmanız gereken şey Cansoy Matbaa firmamız ile iletişime geçmektir. Online matbaa hizmetlerimiz sayesinde dilediğiniz yerden baskı siparişi verebilir ve kargo ile size teslim edilmesini sağlayabilirsiniz.