İmsakiye, Takvim, Bloknot, Karton Çanta, Cepli Dosya Basımı

Matbaa’da Basılan Şeyler Nelerdir

Matbaa yazı, şekil ya da renkleri kumaş, kâğıt, istediğiniz obje üstüne özel bir şekilde basıp çıkaran ve birçok kopyasını yapabilen makinelerden oluşan sistemdir. Matbaalar bir müşterinin birden fazla basım işini kolaylıkla ve sorunsuzca halledebilecek mekanizmaya ve alete sahiptir. Ülkemizde bir hayli gelişen matbaacılık sayesinde şirketler kurumsal kimliklerini ve tanınırlıklarını kolaylıkla arttırabilmektedir. Matbaa baskı yaptırmak firmamız için çocuk oyuncağı halini almıştır. Son teknoloji baskı makinalarımız ile siparişleriniz hızlı şekilde hazırlanır ve sizlere teslim edilir. Ankara matbaa firmaları arasında öncü olan firmamız yılların vermiş olduğu deneyim ile birçok matbaacılık hizmetlerinde sizlere sınırsız hizmet vermektedir.

Ankara en iyi matbaa firması olan Cansoy Matbaa Firması talepler doğrultusunda ilerleyerek en iyi şekilde hizmet vermeye çalışmaktadır. Peki matbaamızda hangi ürünlerin baskısını yapmaktayız?
•    Promosyon ürünler (İmsakiye, Takvim, Bloknot, Karton Çanta, Cepli Dosya Basımı, Magnet, Kolonyalı Mendil Basımı, vs.)
•    Broşür Basımı
•    Ofset ürünler (Afiş Basımı, Dergi Basımı, Antetli Kağıt, Antetli Zarf Basımı, İnsertler, Etiket Basımı, Oto Paspas Basımı, vs.)
•    Makbuz form (Fatura Baskı, Sevk İrsaliyesi Basımı, İrsaliyeli Fatura Basımı, Adisyon, Makbuz Basımı, İSG Defteri, vs.)
•    Katalog Basımı
•    Reklam İşleri
Matbaa baskı fiyatları Cansoy Matbaa firmamızda oldukça uygun fiyatlarla hizmet verilmektedir. Firmamızın internet sitesini ziyaret ederek ürünlerimiz hakkında bilgi alabilir, sitemizde bulunan numaralarımızdan bizlerle iletişime geçerek uygun fiyat teklifleri alabilirsiniz.