kağıt ruloları, rulo kağıt makinesi, rulo kağıt baskısı

SİTELER MATBAA

Matbaa baskı Ankara firması olan Cansoy Matbaa sayesinde en kaliteli baskı yaptırabilirsiniz. Kullanılan matbaa baskı teknikleri sayesinde sorunsuz bir şekilde en kaliteli baskılar yapılmaktadır. Matbaa dergi baskı hizmetleri ciltleme işlemlerini de içermektedir. Cilt ve kapak baskıları kaliteli bir şekilde yapılmaktadır. En uygun matbaa dergi baskı fiyatları da firmamız tarafından sunulmaktadır. Kaliteli baskı yaptırmak isteyen herkes için ulaşılabilir olmak kalite politikamız gereğidir. Bu yüzden online matbaa uygulamasını başlatmış bulunmaktayız. Online matbaa şubemizden verdiğiniz baskı siparişleri hazırlanarak size teslim edilmektedir. Nerede olursanız olun baskı siparişlerinizi web sitemiz üzerinden verebilirsiniz. Kolay ödeme ile siparişleriniz derhal hazırlanmaktadır.

Firmamızın matbaa baskı makinaları son teknoloji ürünlerden oluşmaktadır. Bu sayede yapılan baskılar en yüksek kaliteli baskılardır. Baskıya gönderilecek ürün tasarımları hazırlanırken bazı püf noktaları dikkate almak yaptıracağınız baskının kalitesini arttırmaktadır. Tasarım yapılırken tasarım içerisinde güvenli bölge belirlemeniz gerekmektedir. Kesim yapılırken taşma olması durumunda tasarımınız koruma altına alınmış olur. Tasarım yapılırken RGB renk düzeni yerine baskı yapılacak tasarımlarda CMYK renk kodunda yapılması gerekmektedir. RGB renk kodları dijital ortamlarda kullanılmaktadır ancak CMYK baskı için kullanılan eksiltmeli bir renk yönetim sistemidir. Renk konusu da halledildikten sonra çözünürlük de tasarımın baskı kalitesini etkilemektedir. Baskılarınızda en az 300 ppi tercih edilmesi baskı çözünürlük kalitesinin yüksek çıkmasını sağlar.

300 ppi ve daha az baskılar çok büyük baskılarda kullanılmaktadır. Devasa boyutlarda yapılan baskılarda ppi düşük tutmak uzaktan görüldüğünde net bir görüntü elde edilmesini sağlayabilir. Ancak bunlar sadece özel tasarımlar için geçerlidir. Matbaa renk yönetimi doğru yapılarak baskıların tasarıma uygun olarak yapılması sağlanmaktadır. En güzel tasarımlarınız için en iyi baskıyı yaptırmak istersiniz ve en iyi baskı kalitesinde ve en uygun matbaa baskı fiyatları ile tasarımlarınızı baskıya dökmek istediğiniz de firmamız ile iletişime geçmeniz yeterlidir. Firmamızla iletişime geçerek kurumsal kimlik tasarımları, kartvizit, antetli kağıt, broşür, afiş tasarımı yaptırabilir ve baskı işlerini yaptırabilirsiniz. En kaliteli baskıları yaptırmak için Ankara Siteler matbaa firması olarak en kaliteli tasarım ve baskı çözümleri ile hizmet vermekteyiz.