Dijital baskı teknikleri

DİJİTAL BASKI YAPAN MATBAALAR ANKARA

Dijital baskı nedir tasarımların doğrudan baskı materyalleri üzerine lazer işleme ya da mürekkep püskürtme yöntemleri ile aktarılması şeklinde yapılan baskı tekniğidir. Dijital baskı teknikleri sayesinde birçok farklı alanda en çok da reklam sektöründe önemli bir yer elde etmiştir. Dijital baskı tekniği ile üzerine baskı yapılabilen malzemelerin bazıları şu şekildedir.
•    Dijital baskı folyosu 
•    One way vision (delikli folyo)
•    Vinil (branda)
•    Megalight döner pano kağıdı
•    Blueback bıllboard kağıdı
•    Cıtylıght raket kağıdı (clp)
•    Solvent baskı kumaşları
Bu kadar çeşitli yüzeylere baskı yapma imkanı sayesinde dijital baskı ile diğer baskı yöntemlerinden elde edilemeyen faydalar elde edilmektedir. Tişört üzerine yapılan baskılardan brandalara, araba reklam giydirmelerine kadar birçok farklı alanda ihtiyaçlara çözüm olmaktadır.

Dijital baskı yapan matbaalar Ankara firmaları arasında yer alan Cansoy Matbaa firmamız en kaliteli dijital baskı seçenekleri ile sizlerin hizmetindedir. Dijital baskı yaptırma ihtiyaçlarınızda firmamızın sizlere sunduğu online matbaa hizmetlerinden yararlanabilirsiniz. Online matbaa servisi sayesinde siparişlerinizi dilediğiniz yerden verebilir ve ürünleri kargo yolu ile size ulaşmasını sağlayabilirsiniz. Firma olarak tüm baskı ihtiyaçlarınıza en uygun çözümü sunmak ve sizlere benzersiz bir matbaa deneyimi yaşatmak istiyoruz. Dilediğiniz zaman web sitemiz üzerinde kolayca sipariş verebilir ya da özel siparişleriniz için firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. Dijital baskıda kalitenin adresi olan firmamız ile en kaliteli baskıları yaptırabilirsiniz.

Dijital baskı kullanım alanları artık hayatımızın neredeyse her alanına girmiş durumdadır. Dijital baskı bardak ve tekstil ürünlerinden tutunda brandalara, afişlere kadar birçok farklı alanda ihtiyaçlarımıza çözüm olmaktadır. Özellikle rekabet ortamının iyice arttığı serbest piyasada değişik reklam fikirlerini karşılamak için dijital baskı seçeneklerinden sıkça yararlanılmaktadır. Kolay uygulanabilirliği sayesinde dijital baskıda kullanılan malzemeler de çeşitlilik göstermektedir. Diğer baskı türleri ile yapmaya imkan olmayan baskılar dijital baskı sistemleri ile kolayca yapılabilmektedir. En uygun dijital baskı fiyatları ile baskıları yaptırmak için Cansoy Matbaa’nın yolunu tutmanız gerekmektedir. Ya da online iletişim kanalları ile firmamıza ulaşarak baskı siparişlerinizin hazırlanarak kapınıza kadar gelmesini sağlayabilirsiniz. Teknoloji ve kaliteli baskı bir tık uzağınızda.