dergi çeşitleri, sıralanmış dergiler

KIZILAY MATBAA

Kızılay matbaacılar arasında yer alan firmamız tarafından her türlü baskı tekniğinde baskı ihtiyaçlarınız karşılanmaktadır. Firma olarak matbaa konusunda tipo baskı cihazları ile başlayarak bugün kaliteli dijital baskıları ve en yüksek kalitede ofset baskıları yapmaktayız. Matbaa baskı sonrası işlemler de firmamız tarafından özenle yapılarak baskının daha kaliteli görünmesini ve daha uzun süre korunmasını sağlamaktayız. PVC kaplama ya da vernik kaplama gibi birçok farklı teknik uygulanarak baskısı yapılmış işlerin istenilen görünüm ve dokuya kavuşması da sağlanmaktadır. Kabartma, parlatma, matlaştırma ve daha birçok doku çözümü ile benzersiz tasarımlarda baskı yaptırma şansına sahip olabilirsiniz. Firmamızdan online matbaa hizmeti alarak istediğiniz her yerden sipariş verme şansına sahip olabilirsiniz.

Ankara Kızılay matbaacılar olarak davetiye, kartvizit ve kurumsal kimlik tasarımları ile sizlere en etkili ve akılda kalıcı ürünleri sunmaktayız. Farklı tasarımlardaki davetiyelerinizi firmamızda bastırabilirsiniz. Dokulu baskı teknikleri ile davetiyeleriniz mükemmel bir şekilde hazırlanmaktadır. Matbaa dijital baskı için doküman hazırlarken dikkat edilmesi gereken noktalar vardır. Çalışma boyutu dikkate alınırken boyut üzerinde güvenli bölge oluşturulması gerekmektedir. Güvenli bölge demek kağıt kenarlarında kesimden tasarımın zarar görememesi için bırakılması gereken boşluktur. 3mm, 2mm gibi bir trim bırakılarak çalışma güven içerisine alınabilir. Böylece baskı sonrası kesim işleminde tasarımın zarar görmemesi ve daha güzel görünmesi sağlanır. Trim bırakılmadığında illa tasarım zarar görecek değildir. Ancak bu ihtimali ortadan kaldırmak daha kaliteli sonuçlar almanızı sağlar.

Matbaa baskı çeşitleri için baskıya gidecek tasarımlar hazırlanırken tasarım boyutunda çalışma yapılırken dış taşma içinde emniyet payı bırakılmalıdır. Bu da yapıldıktan sonra en önemli hususlarda bir diğeri de çalışmanın renk seçimidir. Genellikle RGB olarak başlatılan tasarımlar baskı için uygun değildir. Çünkü baskı için CMYK dönüşümü yapılmaktadır. Bu da renklerde kayıplara neden olabilmektedir. Renkte sorun yaşamamak için baskıya gidecek olan tasarımların CMYK olarak tasarlanması gerekmektedir. Tasarımlarda baskıya gidecek olan çözümler için bir diğer hususta çözünürlüktür. 300 ppi altı çözünürlükte tasarımların baskı kalitesi oldukça düşüktür. Kaliteli baskıları en uygun matbaa baskı fiyatları ile firmamızdan yaptırmak için iletişime geçmeniz yeterlidir.