Cyan mavisi, Magenta kırmızısı, Yellow Sarı, Key siyah

RÜZGARLI MATBAA

Ankara Rüzgarlı Matbaa firması olarak bu yazımızda sizlere ofset baskı dijital baskı farkı nedir biraz bundan bahsedeceğiz. Çünkü müşterilerimiz kulaktan dolma bilgiler ile kendileri için hiç de uygun olmayan baskı türünü talep etmekte ısrarcı olabilmektedirler. Müşteri talepleri bizim için önemli olsa da müşterilerimize en kaliteli hizmeti sunmakta kalite politikamız gereğidir. Bu yüzden doğru bilgi ile doğru seçimleri yapmalarını istiyoruz. ofset baskı çalışma prensibi kalıplardan mürekkebi kağıda aktarmak üzerinedir. Bu yüzden ofset baskıda kalıp hazırlanması süreci zorlaştıran işlemlerden birisidir. Dijital baskıda ise kalıp hazırlamaya gerek yoktur. Yazıcı başlık hareket ederek her bir piksel için gerekli yazım işlemini gerçekleştirmektedir.

Peki kaliteli baskı yaptırmak için dijital mi ofset baskı mı tercih edilmelidir. Burada aslında devreye giren seçici faktör baskı maliyetleridir. Baskı sayınız düşük ve zamanınız kısıtlı ise size önereceğimiz çözüm dijital baskı yaptırmanız olacaktır. Ofset baskı kalıp hazırlama maliyetleriyle ve zamanı ile uğraşmadan baskı yaptırmak için dijital baskıyı seçebilirsiniz. Ancak broşür, kartvizit gibi binlerce adet basılacak olan baskılarda dijital baskı size yüklü maliyetlere ve zamana neden olacaktır. Böyle durumlarda ofset baskı hem daha ucuz hem daha hızlı sonuç vermektedir. Ofset baskı dezavantajları kalıp hazırlama maliyetleridir. Bunun dışında çok yüksek kalitede baskı yapılmasına imkan sunar ve kaliteli baskılar için de tercih edilebilir. Ofset baskı ayarları titizlikle yapılmalıdır ki renkler birbiri üzerine doğru bir şekilde basılabilsin ve nihai sonuç elde edilebilsin.

Firmamız tarafından verilen dijital ve ofset baskı fiyatları piyasada bulabileceğiniz en uygun fiyatlardır. Bu sayede en kaliteli baskıları en uygun fiyatlarla yaptırma şansını elde edebilirsiniz. Baskı için hazırladığınız tasarımlarınızı online matbaa uygulamamız sayesinde bize ulaştırarak kolayca baskılarını yaptırabilir ve kargo ile adresinize teslimatını sağlayabilirsiniz. Online matbaa hizmetlerimiz hakkında detaylı bilgi için web sitemizi inceleyebilir ya da firmamız ile iletişime geçebilirsiniz. İhtiyacınıza en uygun baskı yöntemi size önerilerek en uygun fiyatlarla baskı yapılması sağlanabilir. Cansoy Matbaa olarak kalite politikamız gereğince en kaliteli baskıları en uygun fiyatlarla sizlere sunmaktayız.