Ankara matbaa firmaları konum

Ankara matbaa firmaları konum

‘Konum’ kelimesi dijitalleşmenin sonucu hayatımızda yer alan navigasyonla birlikte gündelik dilimize girdi ve herkes tarafında çok sık bir şekilde kullanılmaktadır. Konum atmak, konum göndermek, konumunu sormak gibi ifadeler bundan 10-15 yıl öncesinde hayatımızda yoktu. Hiç kimse telefonuna Ankara matbaa firmaları konum diye yazmazdı. Gitmek istediği matbaanın adresini alır, sorarak giderdi. Mesela Cansoy Matbaa’ya gitmek isteyen biri önceden adresi alarak ve esnafa sorarak matbaaya giderken, günümüzde konum kullanarak gitmektedir. Konum kelimesi günümüzde herkes tarafından çok sık ifade edilmekte ve telefonlardaki konum özelliğinden herkes faydalanmaktadır.  Kitaplarda veya internet sitelerinde adres bilgileri olarak yazanlar, telefonlarda konum olarak verilmektedir. 

Artık insanlar birbirine ‘adresini yazar mısın’ değil ‘konum atar mısın’ diyerek adres bilgilerini alıyor. Ankara’da 25 yıldır matbaacılık sektöründe faaliyet gösteren Cansoy Matbaa önceden müşterilerine yol tarif etmek için adres verir, uzun uzun anlatırken günümüzde konum atması yeterli oluyor. Hayat çok hızlı değişiyor ve kullandığımız enstrümanlardaki değişimi çoğu zaman fark etmeden, hep öyleymiş gibi benimsiyoruz. Teknolojinin bize sunduğu imkanlar hayatımızı her anlamada kolaylaştırıyor. Ankara matbaa firmaları konum diye arama yapan bir kişinin karşısına Ankara’da faaliyet gösteren tüm matbaaların konumları, bulunduğu noktadan uzaklığı, nasıl gidileceği, açık olduğu saatler gibi çok sayıda bilgi çıkıyor. Bu imkanlar  insanoğlunun hayatını kolaylaştırmakta ve daha bağımsız yaşamasına imkan vermektedir. 

Ankara matbaa firmaları konum veya 25 yıllık bir işletme olduğu için verdiğim Cansoy Matbaa örnekleri hayatımızdaki değişimi ve gelişimi göstermek için verilmiş örneklerdir. Cansoy Matbaa, Ankara’daki matbaacılık sektörü, dünü – bugünü gibi detaylı araştırmalara kaynaklık eden ve günümüz teknolojisini de çok profesyonel bir şekilde takip eden bir işletme olduğunu için isabetli bir örnektir. Tipo basımı ile matbaacılık sektörüne giriş yapan sözkonusu işletme günümüzde son model makineleri kullanan, teknolojik gelişmelere her dönem ayak uydurmayı başaran, dijital baskı yapan bir matbaa haline gelmiştir. Ve kendini sürekli daha ileriye taşıma gayreti göstermektedir. Bu durum daha kaliteli ve daha uygun maliyetlerde basım yaptırmak isteyenlerin tercihi haline gelmiştir.