Toptan Defter Baskı

Toptan Defter Baskı

Kurumsal şirketler başta olmak üzere pek çok işletme toplantılarda kullanmak, not tutmak, reklam yapmak,  promosyon  ürünü olarak dağıtmak gibi sebeplerle logolu defter baskısı yaptırmaktadır. Bu tür baskılar genelde toptan defter baskı şeklinde aynı anda çok sayıda yapılmaktadır. Toptan defter yaptırma arzusundaki kişiler, bu işi yapan matbaalarla görüşerek fiyat alır ve kendilerince en uygun olan matbaayı tercih ederler. Ankara’nın Altındağ ilçesinde bulunan Cansoy Matbaa, Türkiye’nin her tarafına baskı hizmeti götürmektedir. Basılması istenilen defterin özellikleri, kullanılacak kağıt kalitesi, boyutu, logo veya amblemi kararlaştırıldıktan sonra istenilen miktarda defteri basarak ilgili kişi ve kurumlara göndermektedir.  Ayrıca bu işlemi oldukça makul ücretler karşılığında gerçekleştirmektedir. 

Matbaa konusunda Ankara’da marka haline gelen  Cansoy Matbaa, hem kaliteli ve hızlı hem de uygun fiyatlarda  toplu ve tekli baskı hizmeti vermektedir. Ancak toplu baskılar her zaman tekli baskılara göre çok daha uygun fiyatlarda yapılmaktadır. Logolu defter baskısı talep gören uygulamalardan olup genellikle toptan defter baskı şeklinde olmaktadır.  Herkesin kartvizit bastırması mümkündür ancak toptan defter yaptırma işlemi daha çok orta ve büyük ölçekli işletmeler tarafından tercih edilmektedir. Özellikle kurumsal firmaların tamamı,  kendi logo, amblem ve renklerinin yer aldığı defter veya ajanda bastırmaktadır. Ancak logolu defter yerine not tutulabilen ajandaları tercih eden şirketlerin sayısı da oldukça fazladır.  

Toptan defter yaptırma, promosyon ürünü olarak öğrencilere dağıtmak için de tercih edilebilmektedir. Nitekim hedef kitlesi öğrenciler olan şirketlerin logolu defter baskısı yaptırmak istemeleri oldukça mantıklı bir reklam şeklidir. Bu şekilde öğrencilerin sürekli yanlarında taşıyacağı bir reklam ürünü bastırılmış olur ve çok sayıda kişi defterlerdeki logo, yazı veya amblemden sözkonusu işletmeyi öğrenmiş olur. Ankara’da toptan defter baskı hizmeti veren Cansoy Matbaa, bu konuda hızlı baskı hizmeti veren güvenilir bir işletmedir. Müşterilerini asla oyalamaz ve verdiği sözlere sadık kalır. Bu durum, müşteri sayısının günden güne artmasını sağlamıştır. Bastırılan logolu defterlerin boyutu müşterinin talebine göre farklılık gösterebilmektedir. Bazı şirketler cep defteri şeklinde tercih ederken bazıları daha  büyük boyutlar da tercih edilebilmektedir. Bu durum fiyatlandırmayı etkiyebileceği için önceden belirtilmesi gerekmektedir.