Dijital Baskı Matbaa

Dijital Baskı Matbaa

Matbaa sektöründe kullanılan en yaygın yöntemlerden biri de dijital baskı yöntemidir. Kısaca dijital baskı yöntemini tanımlamak gerekirse, Soft ortamlardaki herhangi bir resim veya tasarımın istediğiniz materyaller üzerine basılmasıdır. Daha yaygın olarak Ofset baskı turu tercih edilse de dijital baskı yöntemi ofset baskı yöntemine göre daha kısa zamanda, daha hızlı baskı yapabilmektedir. Bu sistem sayesinde ister şahsi, ister şirket olarak yaptırmak istediğiniz herhangi bir şeyi en hızlı yolla yaptırabilirsiniz, isme özel dijital masa setleri yaptırabileceğiniz gibi şirket logolu dijital masa setleri de yaptırmanız mümkündür. Bunun yanı sıra hediyelik kutu setleri  oluşturabilirsiniz. Bunlar sadece örnek olup hayal ettiğiniz her türlü şeyi gerçekleştirmeniz mümkündür .

Gelişen Teknoloji sayesinde dijital baskı matbaa denildiği takdirde aklınıza gelebilecek neredeyse bütün materyallere baskı yapmak mümkün hale gelmiştir. Daha önce de belirttiğimiz gibi kısa vadede bir baskı yaptırmak İstediğiniz zaman, ilk tercih edeceğiniz yöntemlerden bir tanesi dijital baskı yöntemi olacaktır. Tamamen hayal gücünüze göre hediyelik eşyalar veyahut şahsa özel çeşitli baskılar yapmanız ve bir ürün ortaya çıkartmanız mümkün olacaktır. Ankara Matbaacılık olarak sizlere sunabileceğimiz isme özel çiçek ve ağaç fidanları, isme özel plastik kalem setleri, isme özel Powerbank bu şekilde örnek verebileceğimiz çeşitli alanlardan bazılarıdır. Bu alanları genişletmek ve farklı tasarımlar uygulamak tamamen sizlere ve hayal gücünüze kalmış bir durumdur.

Ankara Matbaacılık olarak birçok alanda sizlere çeşitli hizmet yelpazesi sunarak, aklınızda uygulamak istediğiniz ne varsa hayata geçirmeye çalışmaktayız. Dijital baskı matbaa sayesinde uygulanması zor olabilecek her türlü baskıyı yapmaya çalışmaktayız. Her ne kadar dijital baskı konusunda şahsi ve isme özel materyallerden bahsetmiş olsak da şirketler için de ticari olarak birçok uygulama yapılmaktadır. Bunlardan bazılarına örnek vermek gerekirse şirket logolu tarihli ajandalar, şirket logolu alüminyum duvar saatleri, şirket logolu seramik ve porselen kupalar, şirket logolu kristal plaketler gibi birçok üründe ticari amaçlı olarak şirketlere sunulmaktadır. Sadece bunlarla kalmayıp firmalarınız içinde ihtiyacınız olan her türlü baskıyı, her türlü materyale uygulayabilmekteyiz. Siz isteklerinizi bildirin biz hayata geçirelim.