UV Baskı Kaç Para

UV Baskı Kaç Para

UV baskı kaç para fiyatlandırma yapılırken çeşitli kriterler göz önüne alınmaktadır. UV ışınıyla yapılan baskı fiyatları, ürün boyutuna ve üretimde kullanılan materyale göre farklılık gösteriyor. UV baskılar dijital baskı sektöründe sıklıkla kullanılan ileri bir teknik olmaktadır. Özel mürekkep üzerine yapılan ultraviyonel ışınların kullanımıyla beraber kısa sürede kuruma işlemi gerçekleşmektedir. Aynı zamanda doğa dostu olarak kabul edilerek kaliteli ve kalıcı olarak görsel eldesi mümkün olan baskı türüdür. UV baskı sürecinde tamamen özel boyalar kullanılmaktadır. Bunun sonucunda ise özellikle dış etkenlerden yani yağmur, güneş ışığı gibi etkenlere takılmadan uzun seneler boyu kullanılabilir.

UV baskı ne demek kısaca özetlemek gerekirse, son teknolojik bir ürün olarak güneşten gelen ultraviyole ışınlara karşı olarak uzun süre dayanıklılığını koruyarak sıklıkla tercih edilen bir baskı modelidir. Baskı makinesine giren ürün, kısa bir süre içerisinde kuruyarak daha kaliteli bir görüntü verir.

UV Baskı Fiyat Listesi

Genel olarak firmaların sunduğu UV baskı fiyat listesi değişebilmektedir. Ancak baskı fiyatları, kullanılan malzemeyle yapılan baskı boyutlarına göre değişiklik gösteriyor. UV baskılar, ahşap, MDF, mermer, ayna, folyo, fayans, mobilya, kumaş ve benzeri birçok yüzeye uygulandığından dolayı fiyatlarda da uygulanan yüzey etkili olabilmektedir. UV baskı, geniş alanlara uygulama yapılacak ise M2 fiyatı olarak hesaplanabiliyor. UV baskı fiyat hesaplaması yapıldığında diğer baskı tekniklerine göre uygun maliyetli olduğu görülüyor.

UV Baskı Metre Fiyatı

UV baskı özellikleri açısından baktığımız zaman bu baskı yöntemleri, yüksek kaliteli bir avantaj sağlayarak yüksek başarı sağlar. Başarılı olabilmesinin en önemli nedeni, teknolojik yapıya uygun olabilmesidir. UV baskı metre fiyatı ise yine kullanılan malzeme ve boyutuna göre değişiklik göstermektedir. UV baskı fiyatları anlamında bakarsak diğer yöntemlere göre daha ekonomik olduğu görülüyor. UV baskı makinesiyle beraber üretimi yapılan baskı ürünlerinin tümü, dikkatleri üzerine çekecek etkin bir tasarımla beraber profesyonel bir sonuca neden olur.

Sonuç olarak UV baskı maliyeti belirlenirken sağlamış olduğu avantajlar, firmalar tarafından göz önüne alınmaktadır. Sonuç olarak profesyonel bir şekilde üretilen UV makinesi ile tüm baskılarınız için avantaj yakalayabilirsiniz.