dijital baskı makinesi

ANKARA DİJİTAL BASKI

Matbaa baskı çeşitleri matbaanın gelişim süreci içerisinde çeşitli değişimler göstermiştir. Bu süreç içerisinde tipo baskı, ofset baskı ve son olarak da dijital baskı sistemleri ortaya çıkmıştır. Dijital baskı nedir? Evlerde kullandığımız yazıcılarında daha yüksek kalitede ve daha yüksek kapasitede çalışanlardır. Matbaa dijital baskı makineleri ile dijital ortamda hazırlanmış olan materyallerin baskı işlemleri çok hızlı bir şekilde tamamlanmaktadır. Dijital baskı tekniğinin tercih edilmesi gereken durumlar şunlar olmalıdır; baskı adedinin az olması, kalite iş hızına kıyasla ikinci planda olması, baskı hızı maliyetten daha önemli olması ve zaman sınırının olması. Diğer durumlarda daha iyi sonuç verecek diğer baskı türleri tercih edilmelidir. Böylece daha etkili sonuçlar elde edilebilir.

Matbaa dijital baskı makinası sayesinde çok daha yüksek kalitede baskı yapılması imkanına kavuşulmuştur. Özellikle kalıp hazırlama ve değiştirme zorunluluğu olmadığı için esnek baskı yapma şansı sunar. Değişiklik yapmak gerektiğinde dijital baskı daha yüksek avantaj sağlar. Baskı süresi oldukça kısadır. Kalıp hazırlanan baskı tekniklerinde kalıp hazırlaması ve baskıya hazırlanma süreçlerinin uzun sürmesi sebebi ile hız gerektiren işlerde dijital baskı ihtiyacı karşılayan en etkili çözümü sunmaktadır. Matbaa baskı teknikleri olan ofset baskı tekniğine göre çok daha hızlı olduğu için zaman sorunu olan işlerde dijital baskının tercih edilmesi tavsiye edilir. Ancak bu sayede işlerinizi daha hızlı teslim alma şansına sahip olabilirsiniz.

CANSOY MATBAA dijital baskı firmaları Ankara kategorisinde en kaliteli baskı hizmetleri veren firma olarak en uygun dijital baskı fiyatları ile basımını istediğiniz materyalleri hızlı bir şekilde hazırlamaktadır. Dijital baskı ve matbaa olarak hizmet veren firmamızda broşür, afiş, katalog, davetiye, kartvizit, antetli kağıt, dosya baskı gibi ürünlerin basımı gerçekleştirilmektedir. Birçok özel tasarım promosyon ürünlerini de bulabileceğiniz firmamızdan kurumsal kimlik tasarım paketi sayesinde iş yerinizde kullanılacak olan afiş, broşür, bloknot, antetli kağıt, fatura, matbuu evraklar ile kartvizit basım işlemleriniz tek seferde halledebilirsiniz. Dijital ortamda tasarladığınız materyallerin en kısa sürede basılmasını isterseniz yapmanız gereken dijital baskı yöntemini tercih etmek olacaktır. En iyi baskılar için CANSOY MATBAA tercih ediniz.