kağıt baskı denemesi, deney baskısı

ULUS MATBAA

Matbaa baskı Ankara firması olan Cansoy Matbaa olarak baskı siparişi vermeden önce tasarımlarınızla ilgili dikkat etmeniz gereken hususlardan bahsedelim. Matbaa baskı sonrası işlemler baskının kalıcılığını sağlamak ve son şeklini vermek için uygulanır. Kesme, vernikleme gibi işlemlerdir. Kesme sırasında oluşabilecek taşmalardan tasarımı korumak için tasarım aşamasında içe ve dışa taşma payı bırakılarak arka plan uzatılmalı ve üste tasarım güvenli bölge olarak belirlenen bölge içerisinde olmalıdır. Böylece tasarımınız kesme hatalarından korunarak daha kaliteli bir baskı elde edilir. En iyi matbaa baskı fiyatları ile baskı yaptırmak için tercih etmeniz gereken firma olarak tasarım renk seçimi ile ilgili de fikir vermek istiyoruz.

Dijital ortamda tasarım yaparken iki farklı renk sisteminde tasarım yapılmaktadır. Bunlar RGB ve CMYK renk yönetim sistemleridir. Matbaa renk yönetimi baskıda kullanılan ana mürekkep renklerine göre yapılır. Bu da Cyan mavisi, Magenta kırmızısı, Yellow Sarı ve Key siyahtır. RGB renk yönetiminde dijital ekranlarda kullanılmak üzere tasarımlar yapılırken baskı tasarımları CMYK göre yapılmalıdır. Bu sayede matbaa renk karışımları doğru bir şekilde yapılarak en iyi baskı elde edilir. RGB den CMYK dönüşüm yapmak yerine sıfırdan yapılan tasarımlarda tasarıma CMYK ile başlamanız tavsiye edilir. Böylece renk kaymaları meydana gelmeden tasarım yapma şansınız olur ve daha iyi bir baskı kalitesi elde edebilirsiniz.

Matbaa baskı teknikleri farklılık göstermektedir. Ofset baskı, tipo baskı ya da dijital baskı gibi farklı olan bu tekniklerin kendilerine göre avantajları ve dezavantajları bulunmaktadır. Bu yüzden en doğru yöntemi seçerek en uygun maliyetlerde baskı yaptırabilirsiniz. Yüksek kalitede baskı yapabilen matbaa baskı makinaları kullanan firmamız size en uygun çözümü üretecek yöntemde baskılarınızı yaparak teslim etmektedir. Online matbaa hizmetimiz sayesinde nerede olursanız olun tasarımlarınız bize göndererek baskı yaptırabilir ya da firmamızdan kartvizit, kurumsal kimlik, matbu formlar ve fatura basımı talep edebilirsiniz. Ankara Ulus matbaa firmamız müşteri memnuniyeti politikası gereğince sizlere en kaliteli tasarımları yaparak en iyi baskıları yapmaktadır. Düğün davetiyesinin yanı sıra promosyon ürünlerine de baskı yaptırma imkanı firmamızda bulunmaktadır.