Matbaa Ankara

Matbaa Ankara

Matbaa Ankara adı altında faaliyet gösteren Cansoy matbaa olarak 25 yılın vermiş olduğu birikim ve tecrübe ile dünyanın ileri gelen teknolojilerini ve yeniliklerini takip ediyoruz. Kendisini daima geliştirmeye makine parkurunu daima ileri teknoloji makinaları ile yenileyen geliştiren bir anlayış ile yoluna devam etmektedir.


Matbaa Baskı Firmaları


Matbaa Ankara Firmamız Türkiye’nin 81 iline kaliteyi ve yenilikleri sunmak bizim işimiz müşteri memnuniyetini ön planda tutan güvenilir işinde uzman kadromuz ile yurt dışına dahi işlerimizi gönül rahatlığı ile müşterilerimize sunmaktayız.
Matbaacılık sektöründe 1990’lı yıllarda Cansoy matbaa adı altında Ankara nın Çankaya ilçesinde matbaa sektörüne adım attık ve her zaman ileri ye yönelik adımlar ile hedefine ulaşmıştır.
Rakiplerini her zaman geniş alanda analiz ederek ve takip ederek matbaa rektörünün daima takipçisi olmuştur ve olmaya da devam edecektir.
bizim amacımız teknolojinin yeniliklerini de  kullanarak hedef kitlemiz olan kurumsal yapısı olan müşterilere ve bireysel müşterilere ulaşmak ve kaliteli en uygun fiyatlar ile çalışmayı hedeflemektir.


Ucuz Matbaa Fiyatları


Matbaa Denince aklımıza katalog, Broşür, Dergi, Kartvizit, Gibi Bazı ürünler gelmektedir artık günümüzde teknoloji kullanarak değişik ürünler de elde etmeyi başardık.
Cansoy matbaa olarak bundan sonraki hedefimiz dijital matbaa ya daha çok ağırlık verip ve fiyatların yüksek olması sebebiyle kişiye özel ürünler üretmeye karar verdik.
Kişisel özel ürünler şunlardır kişiye özel Ajanda Baskı, Kişiye özel Kalem Baskı, Kişiye Özel Defter Baskı ve binlerce üründe artık çok az adetlerde üretim yapma kapasitesine ulaşmış bulunmaktayız.


Matbaa Ankara Firmaları


Matbaa sektöründe de artık kişiye özel ürünler çıkarta bilecek kapasitedeyiz ve isteyen artık 5 adet ve 10 adet katalog, Broşür, Dergi, Kartvizit Basımı Yapılabilecek.
Önceden ofset baskı yapılmasından dolayı ve maliyetlerin çok yüksek olması müşterilerimize çok fazla külfet haline gelir oldu ve müşterilerimizin cebini de düşünerekten, Cansoy matbaa Olarak kişisel ürünlere ve az adetli ürün üretiminde kalitesini ve teknolojisini yenilemiştir.
50×70 Ebatlarına renkli baskı cmyk baskı yapacak kapasitede ve talep doğrultusunda 35×50 ve 33×48 ebat makina parkuru ile de hizmet verme ye devam edecekti.