ofset baskı mürekkepleri

OFSET MATBAA ANKARA

Ofset matbaacılık hem uygun maliyet hem de sunduğu kalite seçeneği ile dünyada seri baskı için en çok tercih edilen baskı türüdür. Ofset baskı tekniği çok eski prensiplere dayansa da durmadan gelişen bir baskı tekniğidir. Günümüzde seri baskılarda (gazete, dergi, broşür, kartvizit vs.) en uygun maliyetli ve kaliteli çözümü sunmaktadır. Cansoy Matbaa olarak baskı ihtiyaçlarınızda ofset baskı yöntemi ile çok kaliteli ve uygun fiyatlı çözümler üretmekteyiz. Ofset baskı bir kalıp üzerinden mürekkebin kağıda aktarılması prensibi ile çalışmaktadır. CMYK olarak isimlendirilen renk yönetim sistemi ile çok geniş bir renk kartelasında baskı yapmaya imkan sunmaktadır. CMYK renk yönetim sistemi baskı tekniklerinde en iyi sonucu almak için geliştirilmiştir.

Ofset matbaa makinaları tek bir kalıp ile çok sayıda baskı yapabildiği için baskı miktarı arttıkça birim maliyet düşmektedir. Kalıp bir kere işlendikten sonra milyonlarca baskı yapılmasına imkan sunar. Bu yüzden günlük gazete gibi çok sayıda baskı yapılması gereken durumlarda ofset baskı tercih edilir. Ofset baskı yapan firmalar arasında bulunan Cansoy Matbaa firmamız tüm baskı ihtiyaçlarınıza çözüm bulmaktadır. Firma olarak online matbaa sistemini müşterilerimizin kullanımına sunmuş bulunuyoruz. Bu sayede dilediğiniz yerden baskı siparişlerinizi verebilir ve kargo ile adresinize teslim edilmesini sağlayabilirsiniz. Uygun ofset baskı fiyatları ile baskı ihtiyaçlarınızı online matbaamız sayesinde kolayca karşılayabilirsiniz.

Ofset baskı yapan matbaalar arasında kaliteli baskı yapan firmayı bulmak için kullandıkları ofset baskı mürekkepleri ve kalıpları incelenmelidir. Mürekkepler baskı kalitesi için en önemli parametrelerden birisidir. Ofset baskı maliyeti düşürmek adına kalitesiz mürekkep kullanmak baskı kalitesini düşürecektir. Oysa baskı maliyetini düşürmek için daha uygun maliyetli çözümler, blok baskılar ve daha fazlası için Cansoy Matbaa sizlere yetecektir. Farklı ofset baskı kalıp çeşitleri sayesinde birçok farklı malzeme üzerine baskı yapılabilmektedir. Canvas kumaş, değişik kalite ve kalınlıklarda kağıt ve branda gibi yüzeylere baskı yaptırabilirsiniz. Firmamız ile iletişime geçerek özel baskı siparişleriniz için özel fiyat fırsatlarından yararlanabilirsiniz. Online matbaa hizmetimizde bulamadığınız biz baskı ihtiyacı olursa firmamız ile iletişime geçerek özel hizmetlerin oluşturulmasını sağlayabilirsiniz.