baskı makinesi, iskitler matbaa

İSKİTLER MATBAA

Hemen her sektörde iş yapan kişilerin matbaa sektörü ile bir kesişim noktası bulunmaktadır. Ürün ve hizmet üretenler için tanıtıcı broşürler, mal ve hizmet satanlar için kartvizit, kurumsal firmalar için ajandalar vs. en küçük işletmeden en büyük holdinge kadar herkesin yolu bir şekilde matbaaya uğramaktadır. Bu yüzden matbaa tarafından karşılanan ihtiyaçlarda çeşitlilik göstermektedir. Matbaa baskı çeşitleri ile ancak bu ihtiyaçlar karşılanabilmektedir. Kumaş üzerine, metal üzerine, plastik üzerine, kağıt üzerine daha farklı birçok materyale baskı yapılması sayesinde matbaa sektörü çok geniş bir alana hitap etmektedir. Matbaa denilince akla gelen ilk ürünler nelerdir bir gözden geçirelim; kitap, kartvizit, afiş, broşür, gazete, dergi, fotoğraf.

Matbaa baskı yaptırmak her sektörün ihtiyacı bu yüzden çok sayıda matbaa bulunmaktadır. Bu kalabalık firmaların arasından en doğru seçimi nasıl yapılmalıdır? Matbaalarda ofset baskı, serigraf baskı, dijital baskı, tampon baskı, varak baskı, flekso baskı, UV baskı ve transfer baskı gibi yöntemler kullanılmaktadır. Her baskı türünün avantajları ve dezavantajları bulunmaktadır. Bunları göz önüne alarak baskı ihtiyaçlarınız için en doğru yöntem belirlemeniz gerekir. Kalite, hız ve maliyet ekseninde önceliklerinizi belirleyerek doğru seçimi yapmanız gerekir. Burada önemli nokta şudur; tek bir doğru çözüm yoktur. Her çözümün avantajları vardır. Öncelikleriniz doğru çözümü belirlemektedir. Kalite öncelikli ise dijital baskıdan yana olabilirsiniz. Ancak çok sayıda ürün için maliyet önemli ise ofset baskı tercihiniz olmalıdır.

Matbaa baskı işleri önceliklerinizin belirlenmesinde size en uygun çözümü bulmanızda yardımcı olacak olan Cansoy Matbaa ile çalışmanız durumunda kalite, zaman ve maliyet açısından size en uygun çözüm önerilmekte ve doğru baskı için yönlendirilmektesiniz. Firma olarak kartvizit, el broşürü, katalog gibi ürünlerin basımında sayı çok olduğu için ofset baskıyı önermekteyiz. Ancak zamanınız kısıtlı ve acil işleriniz için ise dijital baskı size en hızlı çözümü verebilir. Özellikle numune için dijital baskı tekniğinden faydalanmak size maliyet açısından daha iyi çözümler sunmaktadır. Matbaa baskı fiyatları ürün miktarı, kalitesi ve baskı türüne göre değişiklik göstermektedir. Bu yüzden firmamız ile iletişime geçerek fiyat teklifi alabilirsiniz.