Ankara da Matbaa

Ankara da Matbaa

Ankarada matbaa arayan veya başka şehirde yaşayıp Ankara matbaaları arayışına giren kişi ve şirketlerin karşısına çıkan ilk matbaalardan biri kuşkusuz Cansoy Matbaa dır. İlk olarak 1995 yılında tipo basımı ile girdiği matbaacılık sektöründe ilerlemiş, zamanla dönemin şartlarına uygun matbaa makineleri temin ederek kullanmaya başlamıştır. İlk kullandığı makine ofset baskı makineleri olmuştur. İlk yıllarında sunduğu en önemli hizmetlerden biri şeffaf kartvizit basımıydı. Zamanla kendini geliştirdi, daha sonra grafik tasarım programları satın alan, görsellere istenilen boyut ve şekli veren çeşitli uygulamalar kullanmaya başlayan Cansoy Matbaa, günümüzde her türlü malzeme yüzeyine dijital baskı yapabilen ve matbaa Ankara dendiğinde ilk akla gelen işletmelerden biri olmayı başarmıştır. 

Cansoy Matbaa nın serüveni sadece işletme olarak kendini değil Ankara matbaaları veya  Ankara da matbaa tarihini ve gelişimini de göstermesi açısından önemlidir. Matbaa Ankara olarak işe koyulan işletme bugün tüm Türkiye’ye matbaacılık hizmeti götürmektedir. En köklü basım evlerinden biri olan Cansoy matbaa, Türkiye’nin 81 iline siparişlerini kargoyla göndermektedir. 25 yıllık deneyimi sayesinde binlerce müşteriden sipariş alan işletme milyonların üzerinde baskı yapmıştır. Başarısının temelinde ise her zaman daha iyisini yapma gayreti ve kendini günün koşullarına göre geliştirme azmi bulunmaktadır. Daha iyi baskı hizmeti verebilmek için günün gerektirdiği teknolojiyi takip etmiş, en modern makineleri temin etmiştir.  Bu şekilde baskı ürünlerini her geçen gün daha da çeşitlendirmiştir.

Yaşadığımız teknoloji çağında ise grafik tasarım atölyesi kurarak, pek çok ürünün tasarımını ücretsiz olarak yapan Cansoy matbaa, Ankara matbaaları arasında grafik tasarım atölyesi bulunan nadir matbaalardan biridir. Ankara da matbaa arayan kişilere daha iyi hizmet verebilmek için Kızılay merkez ofisi ve Altındağda faaliyet göstermektedir. Ankara matbaa olarak başladığı baskı faaliyetleri günümüzde kurumsal ürün basımı, reklam ürünleri basımı, kişiye özel ürün basımı şeklinde sıralanabilir. Kullandığı teknolojiler ve profesyonel çalışanları sayesinde ödüllü tasarımlar yapan Cansoy Matbaa, 2000 yıllarının başında Ankara daki en iyi 10 matbaa arasına girmiştir. Bu hizmeti tüm Türkiye ye götürmek için web sitesi üzerinden aldığı siparişlerle online matbaacılık faaliyetlerine başlamıştır.