İsme Özel Kalem

İsme Özel Kalem

Kişiye özel kalem çakmak seti yaptırmak  en çok tercih edilen hediye türlerinden biridir. Hediye vermek istediğiniz kişi için isme özel kalem yaptırmanın farklı yöntemleri bulunmaktadır. Cansoy Matbaa, 1995 yılından beri Ankara’da (Altındağ) matbaa hizmeti vermekte, kişiye özel ürünlerin hazırlanması alanında uzmanlaşmış ekibiyle  farklı yöntemler kullanarak Türkiye’nin her yerine hizmet götürmektedir. İsme özel kalem seti dahil çok sayıda ve farklı kalitelerde kişiye özel hediye seçenekleri sunan bir işletmedir. Kişiye özel ürünlerin tamamını  dijital baskı yöntemlerini kullanarak büyük ve kaliteli yazıcılarda bastırmaktadır. Ayrıca bu sektörde meydana gelen teknolojik gelişmeleri çok yakından takip ederek, üretilen en kaliteli cihazları edinmekte ve tüm baskıları son model profesyonel cihazlarla yapmaktadır.

Kişiye özel kalem çakmak seti yaptırmak isteyenler, istedikleri görseli Cansoy Matbaa’ya iletmeleri halinde, matbaa istenilen kalitedeki kalem, çakmak veya diğer materyal  üzerine müşterilerinin talep ettiği görselin bastırılmasını profesyonel ekibiyle gerçekleştirir. Dijital baskı sisteminin kusursuz bir şekilde gerçekleşmesi için son model lazer ve püskürtmeli yazıcılar kullanan Cansoy Matbaa, müşteri memnuniyetini merkezine almıştır. Yıllardır matbaa sektöründe yer alması, büyük bir deneyim ve tecrübe kazanmasını sağlamıştır.  Bu durum sınırsız kişiye özel ürün seçeneklerine sahip olmasına ve bu sayede  müşterilerine fikir edinebilecekleri çok sayıda ürün örneği göstermesine imkan vermiştir.  İsme özel kalem veya isme özel kalem seti yaptırmak isteyenlerin mutlaka ziyaret etmeleri gereken bir işletmedir. 

Hayatımızda özel bir yere sahip olan eş, dost, arkadaş, anne-baba, kardeş gibi aile üyelerine çoğu zaman çok özel hediye almak isteriz. Kimsede olmayan, sadece hediye vereceğimiz kişiye özel olmasını istediğimiz hediyeler seçmek isteriz. Ancak bu hediyeleri bulmak kadar nasıl bir hediye seçilmesi gerektiği de zor karar verilecek bir uğraştır. Nasıl bir hediye olmalı, kime ne tür hediye alınır gibi sorularınıza çözümler getiren Cansoy matbaa, kişiye özel kalem çakmak seti veya isme özel kalem seti gibi ürünlerin yanında çok sayıda kişiye özel değişik ürün seçenekleriyle müşterilerinin karar vermesine de yardımcı olmaktadır. Ayrıca üzerindeki dijital baskı sayesinde bir hatıraya vurgu yapmak isteyen, isme özel kalem bastırmak isteyen kişilere de farklı çeşit ve tasarımlar sunmaktadır.