Promosyon-Masa-Setleri

Promosyon Masa Setleri

Promosyon Masa Setleri


Promosyon Masa Setleri ürünler genellikle kurumsal firmalar tarafından tercih edilen ve farklı farklı amaçlara hizmet edebilen ürünlerdir. Promosyon olarak seçilen bir üründe firmanın logosu ya da adı kullanılarak normal bir ürün bir promosyon hediyesine dönüştürülebilinir. Promosyonlar adından da anlaşılacağı gibi hediyelik ürünlerdir ve karşılığında herhangi bir ücret de alınmamaktadır.
Firmalar bu promosyon ürünleri kendi firmalarının tanıtımını amacı ile, yeni açtıkları bir işletmenin reklamını yapmak amacı ile herhangi bir seçim çalışmasında seçmen kazanmak amacı ile, bir kamu kurumunun düzenlediği şenlik ve benzeri organizasyonlarda halka hediye amacı ile, özel kurumların personel ve daimi müşterileri için fonksiyonel kullanım amacı ile ve tüm işletmelerin de yıl dönümü, kuruluş, yenilenme ve benzeri özel günlerinde kutlama amacı ile satın alabilmektedirler.


Promosyon Masa Saatleri


Promosyon ürünlerde önemli olan özellik ürünün kullanışlı olmasıdır. Kullanılmayan ürünler reklam ve tanıtım işlevi görmeyeceği için fazla tercih edilmezler. Satın alınan promosyon ürünlerin de görünür yüzlerinde firmaya ait isim ya da logo işlemesi yapılmaktadır. Bu sayede promosyonların kimin tarafından dağıtıldığı da belirlenmiş olur ve firmanın tanınırlığı sağlanmaktadır. Promosyon olarak en sık dağıtılan ürünlerden birisi de promosyon masa setleri ürünleridir. Masa setleri ofis ortamında kullanılabilecek ve aynı zamanda da masayı organize eden ve düzenleyen ekipmanlar olduğu için kullanışlı yönleri de ön plandadır.
 
Promosyon masa setleri görsellik ve işlevsellik sayesinde kullanan kişiler tarafından da oldukça beğenilirler. Promosyonmu.com adresinde yer alan birbirinden şık promosyon masa setleri farklı farklı parçalardan ve ekipmanlardan oluşmaktadır. Masa setleri içerisinde deri bardak altlığı, deri sümen, deri kalemlik, deri notluk, deri peçetelikli kalemlik seti, digital masa saatleri, dünya küreli masa seti, figürlü masa saati ve masa isimlikleri vardır. Masa setleri fonksiyon olarak birbirine benzer olsa da görünüm olarak oldukça farklı tasarımlara sahiptirler. Masa setlerinde yoğunluklu olarak deri tasarımlı ve cam tasarımlı ürünler mevcuttur. Bu ürünler istenen logo ve isim ile beraber bütünleştirilerek de kullanılmaktadır. Promosyon amaçlı dağıtılan masa setlerinde kalemlik ve saat ya da kalemlik ve notluk ayrı ayrı seçilerek de masa takımı yapılabilmektedir.


Toplu Olarak Promosyon Ürünü Satın Alınması
Site üzerinden seçilen tüm promosyon ürünler hızlı ve kolay şekilde satın alınabilir. Toplu alımlar için ise site ile web adresinde bulunan e mail adresi ile ve telefon numarası ile iletişime geçilerek stoklara göre de siparişlerini düzenlenebilmektedir. Siteden satın alınan ürünler tüm Türkiye’ye kargo ile gönderilebilirler. Ürünler eğer hassas ve kırılgan ise gerekli şekilde paketleme ve kutulama işlemi de yapılarak kargoya verilmektedir. Ürünlerin ödemesi kredi kartı ile güvenli olarak yapılabilir. Web sitesi üzerinden yapılan kredi kartı ödemelerinde www.ankaramatbaacilik.com web sitesi üzerinde belirtilen anlaşmalı bankalarda tüm kredi kartlarına taksit seçeneği de bulunmaktadır.