promosyon anahtarlık

Promosyon Anahtarlık

Promosyon Anahtarlık


Promosyon anahtarlık da diğer promosyon içerikli ürünlerin her biri de reklamcılığın bir alt dalıdır. Reklam olgusunun ve kavramının sadece televizyon ve yazılı basında yer almaması gerektiğini düşünen girişimciler zamanında dev bir adım atarak, promosyon kelimesini ortaya atmış ve onu geliştirerek bugünkü halini almasına önayak olmuşlardır. Anahtarlık yaptırmanın birinci amacı, etkin sahaya girebilmektedir. Bu da her potansiyel müşterinin ve sektör bağlamında müşteri adayının sürekli olarak kullandığı çeşitli metaların içine nüfuz edebilmekten geçer. Herkesin evi, ofisi ve diğer alanları için kullandığı anahtarları ve bu anahtarları bir arada tutmaya yarayan anahtarlıkları mevcuttur.

Bu promosyon anahtarlık üzerinde yapılacak çeşitli baskı hamleleri, söz konusu markaların ve ürünlerinin tanıtılması açısından don derece önemli bir rol oynamaktadır.  Promosyon anahtarlık yaptırmanın iş yaşamındaki etkileri nelerdir?
Herkesin evinde ve elinde bir anahtarlık olduğu için böylesi promosyon anahtarlıklar yaptırmak reklam yapmanın en kolay, hızlı ve etkin rolüdür. Zira yapılan sosyolojik araştırmalar neticesinde insanların gün içerisinde sürekli olarak gördükleri markaları ve ürünleri unutmadığı ve gün içerisinde alışveriş yaparken de algısal olarak bu ürünlerin aklına geldiği ortaya çıkmıştır. Promosyon Anahtarlık Yaptırmak Pahalı Mıdır?


 Ankara Promosyon Anahtarlık


Promosyon anahtarlık yapısı ve ham maddesi gereği kolay ve küçük bir üründür. Bu nedenle herhangi bir reklam kampanyası yürütmekten çok daha ucuzdur. Misli misli paralar ödeyip televizyona ya da yazılı basına reklam vermekten imtina eden şirket yetkilileri, çok daha ucuz bir model olan promosyon anahtarlık seçeneğini hayata geçirebilirler.
Bununla birlikte toplu yaptırılan promosyon ürünlerinde çok daha ucuz bir maliyete erişileceği açıktır. Baskı işi olduğu için tıpkı matbaa işi gibi ele alınmalıdır. Ne kadar fazla sipariş verilirse toptan alım olacağı için sayı arttıkça fiyat düşecektir. Bu nedenle söz konusu promosyon anahtarlıkların isteğe ve ihtiyaca göre farklılık göstermek suretiyle en azından bin adet siparişinin verilmesi ticari açıdan çok daha makul olmaktadır.


Anahtarlıklar, çok fazla çeşitlilik arz etmeyen ürünlerdir. Hacmi de küçük olduğu için ya yuvarlak ve dairesel, ya da kare ya da dikdörtgen olabilmektedir. Önemli olan bu küçük alanı en etkili ve verimli şekilde kullanmaktır. Öncelikli olarak ürününüzün adını mı yoksa ürün fotoğraflarından birkaçını mı kullanacağınıza karar vermelisiniz. Bununla birlikte tek bir resimde ya da görselde sınırlı kalmak zorunda değilsiniz. İki farklı çeşit resim kullanıp siparişlerinizi de yarı yarıya keserek verme imkanınız var. Bu da çeşitlilik açısından daha etkili olacaktır.
Verilen Promosyon Anahtarlıklar Kaç Günde Elinizde Olur?
Hem söz konusu sektör, seri üretim ile çalıştığından hem de istenilen ürün anahtarlık olduğu için yapımı kolay olduğundan verdiğiniz siparişlerin teslimatı 2 ya da 3 iş gününde temin etme şansınız var. Çok kısa bir sürede karar verip promosyon anahtarları istediğiniz hedef kitleye dağıtabilirsiniz.