Promosyon Bayrak

Promosyon Bayrak

Promosyon Bayrak


Promosyon Bayrak Bir örgütün işareti olan, ya da bir tek herhangi bir işaret olarak kullanılan kumaş parçalarına da “bayrak” denir. Dilimizdeki “bayrak” sözü eskiden kullanılan “batrak” kelimesinden gelmiştir. Divan-u sözlük-it Türk’te bu kelime “ucuna bir ipek parçası takılan mızrak” olarak açıklanmıştır. Bayrağın ilk türleri, eski milletlerin, özellikle ordu birliklerinde kullandıkları alemlerdir. Bayraklardaki şekiller ve renkler, çoğu zaman o devletin ve ulusun tarihinde övündüğü bir olaya, bir efsaneye dayanır. Bayrak, devlet egemenliğini, bağlarımsızlığını ve şerefini temsil ettiğinden, bayrağa saygı, ourttaşları ve o ülkede bulunan yabancılar için bir ödevdir.


Bugünkü Bayrağımız:


Bugünkü bayrağımızın şekil ve ölçüleri 29 Mayıs 1936 tarih ve 2994 sayılı yasa ile tespit edilmiştir. Ertesi yıl gösterilen bir kararnameyle de kullanış biçimi bir nizama bağlandı.
Bayrak, genel olarak sabah 08:00’de çekilir, güneş batarken indirilir. Ulusal bayramlarda, hafta tatilinde ve tatil günlerinde, tatilin başladığı saatte çekilir. Tatilin sona erdiği günün akşamı güneş batarken indirilir. Askeri birlikler ve okullar bayrağı törenle çeker ve indirirler.
Promosyon Bayrak Ürünleri
Bayrak, çabuk çekilir; ağır ağır indirilir. Devlet protokolunca yas duyuru edilirse, bayrak önce gönderin tepesine çekilir, son ise, cumhurbaşkanının bulunmuş olduğu binaya, binmiş olduğu taşıtlara çekilir. Türk bayrağı, öbür flamalarla, özel bayraklarla veya yabancı bandıralarla beraber çekilecekse, bayrağımızın sağda bulundurulmasına dikkat edilir.
Şehitlerimizin, ordu mensuplarımızın, yurdumuza yararı dokunan kimselerin ve yurt dışında memleketimizi temsil edenlerin, öldükten sonra tabutlarına bayrağımız sarılabilir
Bayrak yasasına göre, bayrağımız sökük, yırtık ve kirli bırakılamaz; bu durumda kullanılamaz. Oturulacak veya basılacak yerlere serilemez. Ölçülerine uygun olmayan ve rengi tutmayan bayraklar kullanılamaz. Kaliteli İmalat


Bayrak İmalatı


Dikkat, yetenek, deneyim ve İşini Sevmeyi Gerektiren Bir İştir; Bayrak Kumaşının Kalitesinden Bayrak Kumaşının Kesimine Bayrağın Üzerine Uygulanacak Logo ve Amblemin Grafik Çalışmasından Film Çıkışına Baskı Kalıbına Kalıbından Renk Kodları ve Pantone Kodlarıyla Örtüşen Renklerde Boyasından Baskısına Baskılı Bayrağın Fiskesine Sıcak Kesimine Dikişine Kadar Büyük Bir Özveri Gerektiren Bayrak ve Flama İmalatı, Bu Özveri Gösterilmediği Taktirde Ortaya Kalite Açısından Düşük İhtiyaçları Karşılamayan Bir Ürün Olarak Karşımıza Çıkar Bayrak ve Flamalar. Bu İse Sizi ve Şirketinizi Temsil Eden Bayrak ve Flamaların Sizi Gereği Kadar Temsil Etmemesidir. Hiç bir zaman Kalite Açısından Düşük Ürünleri Kullanmanızı Prestijiniz Açısından İstemeyiz bundan dolayı Tüm İmkanlarımızla yıllardır En Kaliteli Bayrak ve Flamaları Üretiyoruz.