2022 Takvim Baskı

2022 Takvim Baskı

2022 masa takvimi ofiste çalışanların en sık kullandığı masaüstü aksesuarlarından biridir. Bilgisayarların herkesin hayatında olması ve bilgisayarların sol alt köşesinde tarih ve saatin sürekli görünmesine rağmen insanlar masa takvimlerinden vazgeçmediler. Sadece ofislerde değil, evdeki çalışma masalarında da kullanılmakta, zaman zaman üzerine alınan notlarla ajanda işlevi de görmektedir. Önceki yıllarda olduğu gibi 2022 takvim yaptırma işleminde de en çok tercih edilen işletme Cansoy Matbaa oldu. 2022 takvim baskı işlemi tamamlanmış hatta pek çoğu dağıtılmıştır.  2021 masa takvimi hazırlıkları 2022 sonbaharında başlar ve sonrasında matbaalar takvim siparişleri almaya başlarlar. Masa takvimlerinin bastırılma amacı diğer pek çok üründe olduğu gibi promosyondur ve bastıran şirketin amblem, logo veya sloganın takvimde yer alır.

Cansoy Matbaa, kişiye özel masa takvimi, promosyon masa takvimi dahil çok sayıda 2022 masa takvimi basmıştır.  Elindeki sınırsız  masa takvimi örnekleri ve makul fiyatları nedeniyle 2022 yılı masa takvimleri için de en çok tercih edilecek matbaalardan biri olacağa benziyor. 2022 takvim yaptırmak isteyenler arasında duvar takvimi, masa takvimi ve geleneksel takvim gibi farklı takvim tercihleri bulunmaktadır. 2022 takvim baskı süreci ve fiyatları tercih edilen takvim türüne göre değişkenlik gösterir. Duvar takviminin baskı süreci ile masa takvimini basmada harcanana emek ve süre birbirinden farklıdır. Ayrıca takvim yapımında kullanılacak kağıdın kalitesi de takvim fiyatlarını etkileyen etmenler arasında sayılabilir. 

2022 masa takvimi veya diğer takvim türlerini bastırmak isteyen şirketler, bir tanıtım ve reklam enstrümanı olarak takvim bastırmak ister. Modernleşme ve dijitalleşmeyle birlikte herkesin telefonunda takvim bulunmakta ve çoğu insan telefondan takvimi takip etmektedir. Ancak takvimlerin tamamen hayatımızdan çıkmadığını ve özellikle geleneksel takvimlerin (her takvim yaprağının ön yüzünde namaz vakitleri ve hicri, miladi ve rumi tarihle ilgili bilgilerin yer aldığı, arka yüzünde ise okunmak üzere bazı metinlerin, hikaye veya bulmacaların bulunduğu takvimler ) daha  muhafazakar çevrelerde, masa takvimlerinin ise ofis çalışanları arasında tercih edildiği görülmektedir.  Cansoy Matbaa, 2022 takvim baskı işlemi her tür takvim çeşidinde yapmıştır. Her çeşit takvime hala ilginin olduğu 2022 takvim yaptırma taleplerinden anlaşılmaktadır.